Медитации „Аз Съм“

 

Медитации  „Аз Съм”

Програма от тематични ежеседмични медитации, които ще те отведат към себе си. Да излезеш от рамката на дълбоката тежест, която носиш толкова време с теб. И да се слееш с твоето слънчево Аз Съм, където да засияеш с целия си блясък, който си.

Благодарение на свързаността на темите, всеки път осъзнаваш част от теб, която има нужда от особено внимание. Всяка една от медитациите действа изчистващо, трансформиращо, зареждащо. Това става без вътрешни съпротиви, а само в едно лежерно отпуснато състояние. Така изваждаш на повърхността твоите нужди и въпроси за разрешаване. Разбираш къде да работиш, за да спрат да се повтарят в живота ти едни и същи модели на поведение, сцени и ситуации. Продължаваш да живееш по начина, по който наистина заслужаваш. Не сме на тази земя за да се мъчим и борим, както ни налагат отвън. Затова нашият Център „Аз Съм“ допринася да засияеш със своята вътрешна уникалност, която притежава всеки един от нас. И ставаш Аз Съм – този, който наистина си – уверен в себе си, отговорен, щастлив, знаещ, можещ, търсещ, опознаващ и т.н. Така се променя начина ти на живот, променяш мирогледа си в положителен аспект.

Представи си една торба, която пълниш в годините на своя живот. Всяка година по един камък, надписан с наболели и натежали негативни чувства и емоции – болка, обида, гняв, тревожност, ярост, травматични събития и случки. Къде отиваш година след година? Тези камъни се трупат, трупат, трупат… А ти не спираш да си ги носиш, носиш, носиш… Докато в един момент тялото каже „СТОП!!! Не издържам повече!“ и се започват болести, депресии и много други подобно назовани, от които нямаш нужда. Разбери, че ти си тук, за да живееш, да се забавляваш, да обичаш и да бъдеш обичан. Не си създаден да носиш този товар и да изтезаваш тялото и душата си. Тук си да отработиш всичко това, да разбереш кой си всъщност, какво можеш и как да живееш в мир, любов, радост и хармония със себе си и околните.

Това от нас за сега, мили приятелю! Като дойдеш – още! 

Заповядай на нашите ежеседмични енергийни медитации всеки вторник от 11:00 часа в офиса на Центъра на ул. Скаптопара 7! Всяка седмица обявяваме различна тема, следете ни!

 

15.11.2017 год. от 18:00 часа – Медитация за свързване с твоите вълшебни или митични същества

Желаеш да навлезеш в света на вълшебствата и чудесата?

Да видиш света в целия му блясък и магнетизъм?

Да се свържеш с твоя вълшебен или митичен помощник?

Да изживееш едно магическо преживяване в царството на вълшебствата, където всичко е живо, реално и те очаква!

Цена – 10,00 лв.