МастърМайнд групи

МастърМайнд групата представлява  двама или повече души, които се събират с обща цел и желание да се подкрепят и окуражават взаимно, да споделят идеи, информация и ресурси в неконкурентна и конфиденциална среда.Групата работи на простия принцип, че едно плюс едно е равно на много повече от две.

 

Формат: Сформира се малка работна група, която да работи на принципа на равнопоставеността, където всеки се учи от всеки. Така се получава обогатяване от различните гледни точки, от различното мнение, от различното преживяване на всеки участник. Ти задаваш свой конкретен въпрос и като изслушаш всеки от участниците в групата, си взимаш опитността на всички, получаваш завършеност на конкретния ти въпрос, на конкретната цел. Това ти дава бърз напредък и лесно развитие в рамките на минути, лесно завършване на отворен въпрос и лекота във вземането на решение след това.

Представете си пътят към целите и мечтите си, когато имате свой собствен екип от съветници и съмишленици.

За кого е: За всеки, който иска да разшири кръгозора си, да види и друга гледна точка, да намери своя среда на развитие и свой екип от привърженици, с които да се чувства подкрепян и които искат да се развиват също като него.

Каква ще е ползата за вас: Среда от съпътници и приятели за подкрепа и развитие. МастърМайнд е източник на насърчение, стимулиране и конструктивна обратна връзка.

С какво ще си тръгнете от срещата: Ще си тръгнете заредени с ентусиазъм и вдъхновение. След като сте чули опитността и мнението на всички участници, идва време да се задействате, за да се промени нещо.

В крайна сметка целта на МастърМайнд групата е да допринесе за успеха на останалите в процеса за откриване на собствени решения, предприемане на действия и приближаване до своите цели и мечти.

МастърМайнд срещи ще се провеждат всяка сряда от 13:00 часа, на живо в офиса на Център за СебеОткриване и Развитие „Аз Съм” на ул. Скаптопара 13, в Благоевград.

Промоционална цена до края на 2017 г. на едно участие в групата е от 20 лв. на 10 лв.

Заповядайте всяка сряда от 13:00 часа! Възможни са промени на часа, според участниците. Оформяме групи, затова се запишете предварително на e-mail: info@centertobe.com или на телефони 0899 812 813 и 0877 443 227.