Тематични Личностни Тренинги

Тематичните личностни тренинги са формат,съчетаващ груповите коучинг, психотерапия и енергийна психология над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността вътрешния потенциал, който притежава всеки един от нас.

 

Формат: Сформира се група, която да работи заедно над определена тема с въпроси и ролеви игри. Така достигаш до завършване на конкретната тема и на поставената в началото цел. Това ти дава бърз напредък и развитие в рамките на 2 часа, лесно завършване на определен въпрос.

Ние използваме не един или два метода, а цели три, които съчетани заедно са много по-пълноценни и ефективни, отколкото е само един. Това дава много по-голямо поле за развитие и действие. Използваме магията и умението на тези практики и задържаме фокуса в откриването на личните блокиращи вярвания. Както и  те предизвиквамe към предприемане на конкретни действия за разрешаване на зададената ситуация. А ти ще имаш възможност да вникнеш надълбоко и да извадиш на повърхността тези бариери и блокажи, които отработваме заедно. Тук няма верни отговори, няма победители и победени. Всеки избор оформя посоката и крайния резултат.

За кого е: За всеки, който иска да се развива и да израства, оформяйки себе си и своя характер. За всеки, който желае да осъзнае и отработи наболяла тема.

 

Каква ще е ползата за теб:

Получаваш това, което искаш и развиваш това, което имаш нужда да развиеш.

Променяш вижданията си, проглеждаш нова гледна точка.

Поемаш лична отговорност за изборите в живота си и за взетите от теб решения.

 

Кога ще се провеждат: Тематичните личностни тренинги ще се провеждат всеки четвъртък от 18:00 часа в офиса на Центъра – гр. Благоевград, ул. Скаптопара 7 .

Промоционална цена до края на 2017 г. на едно участие в групата е от 20 лв. на 10 лв.