Аз Съм своето Призвание

Център за СебеОткриване и Развитие „Аз Съм” организира едно живото-променящо пътуване към себе си за преоткриване на своето призвание – деветседмична програма, която съчетава богатството на групата с индивидуалното осъзнаване.

 

Темата: Всички ние тръгваме по нашия път и съобразявайки се с хората около себе си започваме да следваме чуждите желания. Тогава именно яснотата за призванието, това каква е нашата автентичност, ни връща на верния път. Призванието е пътеводната светлина, която ни осветява и осмисля пътуването.

 

За кого е: Ако търсиш своето призвание и мисия, или смисъла в живота и мотивация за промяна, ако си на кръстопът в живота или се двоумиш какво да учиш или следваш, заповядай в обновената програма „Аз Съм своето Призвание”.

 

Форматът на работилничката включва интерактивното съчетание на богатството и синергията на групата, заедно с индивидуалния психологичен коучинг. Първо ще работим групово, където ще се забавляваме заедно чрез игри, асоциации, проникновения и прозрения. Всеки ще учи сам за себе си, същевременно ще спечели от богатството на групата. Ще има възможност да си вземе добавена стойност от всеки участник и да поеме с пълни шепи целия поток от информация, който се излива. След което в уютна обстановка, ще се ангажира с конкретната тема, ще отработи, това което го е впечатлило, ще пресее кое ще приеме за себе си и кое – не. Накрая в една индивидуална сесия пресятата конкретика ще пропие надълбоко, ще я осъзнае и ще я интегрира в себе си чрез избрани от него лични стъпки и действия. И тази последователност ще се повтори 4 пъти за всяка подтема.

 

Каква ще е ползата за теб: Ще събереш пъзела на своите призвание, индивидуализъм и автентичност. Ще внесеш в живота си действия, които осмислят и обогатяват ежедневието ти. Ще фокусираш върху силните черти от характера си, себеизразяването и полезността. Ще се заредиш с ентусиазъм и вдъхновение. Ще сътвориш един свой нов по-добър навик – да си себе си. Ще върнеш обратно мечтите си, загубени по дългия път на примиряване и неудовлетвореност в живота.

 

Поеми смело по пътя на СебеОткриването и повярвай силно в себе си и своите умения. Не чакай първо другите да повярват в теб, тогава и ти. Сътвори себе си, дай свободата да си себе си, без задръжки.

 

Начало на програмата – 18.11.2017 год. от 11:00 часа. Програмата струва 280 лв., като включва 6 групови работилнички плюс 4 индивидуални сесии. Като нашият екслузивен подарък за теб са индивидуалните сесии на стойност 160 лв. И така само сега ще платиш сумата от 120 лв. за цялата програма. Плащането може да се осъществи и на два пъти по 70 лв.

 

Също така даваме и 100% гаранция за качество – ако се окаже, че това не е твоето пътуване и се откажеш след първата среща, ще ти възстановим напълно платените от теб пари.

 

Ела на нашите отворени врати към програмата  на 04.11.2017 г. от 15:00 ч, напълно безплатно. Виж дали това е твоето пътуване и чак тогава реши дали да се включиш към нас.

 

Оформяме малки работни групи, в които работим комфортно, затова се запишете предварително на телефони 0899 812 813 – Валя и 0877 443 227 – Вили.