За нас

Ние, Вили и Валя, сме колеги и екип по душа и приятели по сърца! Боравим си професионално с практики от психологията, коучинга и психотерапията.

Нашата идея е водена от нашите сърца. Мисията на центъра е да ти покажем съкровищницата на твоето собствено „Аз Съм”, къде точно се корени истинска ти същност. и продължението към развитието ти във всичките му аспекти – личностен, духовен, професионален, кариерен, предприемачески.

Ние сме проницатели, това е една от многото наши дарби, които притежаваме и си служим в точният момент, на точното място, към точният човек. Ние прозираме у хората такива подробности, които успяват да им дадат нова гледна точка, да хвърлят нова светлина върху нещата и да дадат по-широк спектър върху цялостната им картина. Успяваме да улавяме, фиксираме и изваждаме на повърхността чувствата и емоциите на хората. Така им помагаме да се огледат в нас като в огледало, което ги отразява безпристрастно.

Умеем да изслушваме, да разбираме, да не поучаваме, а вместо това да подкрепяме към развитие. Партнираме на всеки за самоосъзнаване, за себеоткриване, за поемане на отговорността, за изборите в живота и осъществяването на целите. Така им осигуряваме тази нова гледна точка да продължат живота си отново, пречупен през тяхната лична призма. Като всичкото това го правим леко и плавно, чрез метода на забавлението и игрите, и връщането към мечтите. Работим както с възрастни, така и с деца и подрастващи – всеки, решил да търси своето призвание и своите лични отговори „Защо? Какъв е смисълът? Кой съм аз? Защо точно на мен? ………………” и т.н.

 

Кои сме ние?

Аз Съм Валерия Йорданина. Завършила съм Висше образование – „Дипломация”, а дългогодишният ми професионален опит е в сферата на Международния транспорт и спедиция. Своето лично призвание намерих в това да партнирам на хората да тръгнат и да се развиват по пътя към себе си. В резултат сега съм и професионален сертифициран коуч.

Аз Съм Величка Ангелова – Джингарова. По образование юрист и психолог, с практично сертифициран психотерапевтичен опит. Имам дългогодишни професионални търговски опит и умения с много хора и клиенти. По призвание сътворявам вълшебства на забавлението, които генерирам през себе си и предавам на тези, които се докоснат до мен. Така съм в полза на човек да стъпи на своя собствен път, без вътрешни съпротиви чрез забавление, в хармония и умиротворение.