Коучинг за теб

Коучинг център „Да Бъдеш“ предлага различни видове коучинг в различни варианти за провеждане. Можете да избирате и да напаснете индивидуалните си нужди между онлайн или на живо, бизнес или личностен коучинг, индивидуален или групов коучинг за вашето развитие:

Индивидуални коучинг сесии – 

Индивидуалните коучинг сесии са със силно трансформиращ характер.

– 30 минутна сесия

– 60 минутна сесия

– MАXI сесия – до търсен резултат – цял ден или може или няколко дни подред,

 

Работилнички за създаване на добри навици

Групови програми за личностно и духовно развитие съчетаващи изобилието от добавена стойност на MasterMind групите с или без индивидуални сесии.  Често хората казват, че навикът е втора природа. Защо не тази втора природа да е малко по-добра и такава, която сами сме си избрали. Редовното пропиване на точните знания и редовното повтаряне на конкретни действия, в продължение на между 21  и 40 дни, ще ни отведе до тази втора природа, такава, каквато сами си я избираме.

 

Coaching тренировки – Coaching  тренировките са формат на групов коучинг над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да изградим навиците си, такива каквито сами си ги избираме да бъдат. За да бъде устойчиво нашето развитие се нуждаем от повтаряемост и упоритост в нашето развитие на знания и умения, както в личен, така и в професионален план. Такива са например:  Да Бъдеш Благодарен Да Бъдеш Получаващ Да Бъдеш Щастлив .

 

– Coaching Ангели (нещо като отряда Ангелите на Чарли 😉 )  представлява МастърМайнд група от двама или повече души, които се събират с обща цел и желание да се подкрепят и окуражават взаимно, да споделят идеи, информация и ресурси в неконкурентна среда.

 

Да Бъдеш своето ПризваниеДвумесечна работилничка за преоткриване на личното призвание. Всички ние тръгваме по нашия път и съобразявайки се с хората около себе си започваме да следваме чуждите желания. Тогава именно яснотата за призванието, това каква е нашата автентичност, ни връща на верния път. Призванието е пътеводната светлина, която ни осветява и осмисля пътуването. Следвайки своето призвание нашето пътуване преминава от каране на каруца по черен път в умело шофиране на комфортен автомобил по многолентова магистрала. Разделено на четири подтеми, ще работим надълго и надълбоко в темата за призванието