Дейности

Нашата идея е водена от нашите сърца. Мисията на центъра е да ти покажем съкровищницата на твоето собствено „Аз Съм”, къде точно се корени истинска ти същност. и продължението към развитието ти във всичките му аспекти – личностен, духовен, професионален, кариерен, предприемачески.

Групови практики: 

Груповите практики дават възможност за добавена стойност от богатството на групата, получава се една синергия, която осилва в пъти достигнатия резултат.

Работилнички за създаване на добри навици, които представляват групови програми за развитие, съчетаващи изобилието от добавена стойност на MasterMind групите с коучинга и фасилитирането.Такива групови работилнички са:

– Тематичните личностни тренинги са формат,съчетаващ груповите коучинг, психотерапия и енергийна психология над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността вътрешния потенциал, който притежава всеки един от нас.  Промоционална цена до края на 2017 г. на едно участие в групата е от 20 лв. на 10 лв.

Медитации  „Аз Съм” – Програма от тематични ежеседмични медитации, които ще те отведат към себе си. Да излезеш от рамката на дълбоката тежест, която носиш толкова време с теб. И да се слееш с твоето слънчево Аз Съм, където да засияеш с целия си блясък, който си.

МастърМайндгрупи– Отбор от съветници – представлява двама или повече души, които се събират с обща цел и желание да се подкрепят и окуражават взаимно, да споделят идеи, информация и ресурси в неконкурентна и конфиденциална среда. Групата работи на простия принцип, че едно плюс едно е равно на много повече от две. Промоционална цена до края на 2017 г. на едно участие в групата е от 20 лв. на 10 лв.

Аз Съм своето ПризваниеДвумесечна програма за преоткриване на личното призвание. Програмата струва 280 лв., като включва 6 групови работилнички плюс 4 индивидуални сесии. Като нашият екслузивен подарък за теб са индивидуалните сесии на стойност 160 лв. И така само сега ще платиш сумата от 120 лв. за цялата програма. Плащането може да се осъществи и на два пъти по 70 лв.

 

Индивидуални сесии: 

„Аз Съм“ предлагаме различни варианти за провеждане на коучинг. Можете да избирате и да напаснете индивидуалните си нужди между онлайн или на живо, бизнес или личностен коучинг, индивидуален или групов коучинг за вашето развитие:

Индивидуалните сесии са със силно трансформиращ характер, поради индивидуалното осъзнаване и поемането на отговорност от всеки за своите избори и решения.

Лайфкоучинг:

  • 30 минутна сесия – 40 лв.
  • 60 минутна сесия – 50 лв. (При предплащане на 5 сесии, получавате 1 бонус)
  • MАXI сесия – до търсен резултат – цял ден или може или няколко дни подред, до достигане на задоволителен резултат

Бизнес коучинг:

  • 30 минутна сесия – 60 лв.
  • 60 минутна сесия – 100 лв. (При предплащане на 5 сесии, получавате 1 бонус)
  • MАXI сесия – до търсен резултат – цял ден или може или няколко дни подред, до достигане на задоволителен резултат
  • Екипен коучинг – 180 лв. / 120 минутна сесия  (5 сесии + 1 бонус)

 

Духовни консултации и холистични терапевтични практики – Предлагаме индивидуални консултации и холистични терапии, съчетани според вярата и нуждата на всеки конкретен клиент. С помощта на коучинга, можем да достигнем до дълбоки личностни осъзнавания и конкретните нужди на всеки, а с помощта на енергийната психология, можем и да действаме спрямо причините и личните блокажи и блокировки. Консултациите може да се провеждат на живо или онлайн, в удобно и за двете страни време. Цена за индивидуална консултация или терапия – 50 лв.

 

Всяка първа среща или първо участие в групови практики са опознавателни и напълно безплатни. Тяхната основна цел е опознавателна, и най-вече вземане на решение дали ти като клиент можеш да работиш с нас и/или дали ние можем да работим с теб или е по-добре да ти препоръчаме друг специалист.